Workshops

Momenteel ben ik bezig met het plannen en voorbereiden van de Kerst Workshop.
1 datum is reeds bekent en dat is donderdagavond 6 december in d’altenaer. De voorbeelden zijn nog niet klaar, maar alvast een plaats reserveren kan áltijd!

Op maandagavond 12 november staat de laatste herfst workshop gepland in d’altenaer. Inschrijven kan nog voor deze workshop, klik HIER

Ook verzorg ik de kerst workshops op úw bedrijf; onder begeleiding gaan uw personeelsleden een prachtig kerststuk zélf maken. Ik zorg voor ál het materiaal, de ondergronden, deco’s en gereedschappen. Vul het contactformulier in en ik stuur u de prijzen en mogelijkheden.

Nieuw! Sinds dit jaar verzorg ik ook het kinderfeestje: Boltaartje vullen, bekleden en versieren van fondant. Ik zorg voor de afgebakken taartjes, fondant, vullingen, gereedschappen uitstekers én een doos om de taartjes in te vervoeren: 1 groot feest!
Wil je informatie over de kinderfeestjes? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier. Graag even aangeven om welk kinderfeestje het gaat, de datum en over hoeveel kindjes het gaat.

Én cupcakes vullen, versieren en opspuiten met crème is NIEUW! Ieder kind krijgt een doosje met 6 cupcakes die ze zelf mogen vullen, versieren met fondant én opspuiten met toefjes crème, écht een aanrader!

In het fotoalbum hieronder vind je de foto’s van verschillende kinderfeestjes die ik al heb gegeven. En van de volwassenen workshops in d’altenaer en op locatie bij bedrijven die gegeven zijn.

Workshops voor volwassenen

Kinderfeestjes