Workshops

Ik ben nu volop bezig met het maken en plannen van de Voorjaar-workshops. Naar verwachting komen die begin/half april online. Hiervoor kan dan per persoon ingeschreven worden, zoals je van me gewent bent. De workshops zullen doorgaan bij een minimaal aantal inschrijvingen van 8-10 personen en gehouden worden in d’Altenaer in Werkendam.

Ook verzorg ik de allerleukste kinderfeestjes! Van een bloemstukje met voorjaarsbollen tot een winterse vogelvoerkrans: ik maak er een leuke middag van. Ik zorg voor al het materiaal en gereedschap, je hoeft verder nergens aan te denken.

Nieuw! Sinds dit jaar verzorg ik ook het kinderfeestje: Boltaartje vullen, bekleden en versieren van fondant. Ik zorg voor de afgebakken taartjes, fondant, vullingen, gereedschappen uitstekers én een doos om de taartjes in te vervoeren: 1 groot feest!
Wil je informatie over de kinderfeestjes? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier. Graag even aangeven om welk kinderfeestje het gaat, de datum en over hoeveel kindjes het gaat.

In het fotoalbum hieronder vind je de foto’s van de Winterse Krans, leuke kinderfeestjes en een kleine selectie van de Volwassenen Workshops die ik gegeven heb van december tot en met maart.

Workshops voor volwassenen

Kinderfeestjes