Kinderactiviteiten voor bedrijven

Ik zorg voor het vermaak van de kids, zodat de ouders hun handen vrij hebben tijdens het feest.

Denk hierbij aan een Glittertattoo-tafel, een gezellige knutselhoek, cupcakes en/of donuts versieren of misschien een kinderbingo!

De gezellige knutseltafel kan op elk feest of evenement neer gezet worden én kan aangepast worden aan het aantal kinderen die verwacht worden. Er is een ruime keuze in verschillende soorten knutselwerkjes, kortom; voor ieder kind wat wils.

Glittertattoo’s zijn er in tientallen maten, thema’s en kleuren; voor jongens én meiden. De glittertattoo’s blijven gemiddeld 5-7 dagen zitten. Er wordt gewerkt met huid vriendelijke materialen.

Cupcakes&donuts versieren is een feestje om te doen. Ik neem voor ieder kinder vers gebakken donuts en/of cupcakes mee incl spuitzakken met crème, sprinklers, decoratie, discodip etc; zodat de kids zélf hun cupcakes/donuts kunnen versieren. Het doosje waarin de cupcakes/donuts mee naar huis gaat ze mogen de kids ook nog leuk versieren!

Kinderbingo!
Voor ieder kind dat mee doet, is er een leuk prijsje. De bingo kaarten kunnen aangepast worden naar de leeftijd van de kids. Jonge kinderen bijvoorbeeld tot het cijfer 20 en oudere kids tot het cijfer 80, zodat ieder kind mee kan spelen. Altijd prijs!

Vul HIER het contactformulier in, om een prijsindicatie op te vragen. Vermeld hierbij aub om hoeveel kinderen het gaat en welke activiteit(en) u graag op het bedrijf wilt hebben.