Kinderfeestjes

‼️Helaas kan ik door de geldende regels van het RIVM momenteel geen kinderfeestjes geven, omdat de afstand van 1,5M tussen mij en de kids niet te garanderen is ….
Tegen de tijd dat de regels weer iets versoepelen ga ik de kinderfeestjes zeker weer oppakken‼️

Kinderfeestjes gaan vanaf 8 personen. De minimum leeftijd is 7/8 jaar, en de jarige krijgt als extra-tje een leuk cadeautje.

Een kinderfeestje kan ik op locatie geven, bij jullie thuis óf in onze grote schuur aan de Zandwei 1 in Werkendam. Ik zorg dan voor drinken met iets lekkers, de cadeautjes kunnen dan ook evt hier gedaan worden (komt er wel een half uurtje tijd bij natuurlijk), de kosten hiervoor zijn €15,00.

Het dagdeel en tijdstip van de kinderfeestjes gaat in overleg. Dit kan van maandag t/m zaterdag. Stuur even een mailtje met hierin de voorkeur van het kinderfeestje, aantal kinderen en mogelijke data om te matchen in mijn agenda naar info@flowerpowerwerkendam.nl

Hieronder vindt je de verschillende kinderfeestjes waaruit je kan kiezen:

 • Boltaartjes maken (die neem ik afgebakken mee). Deze gaan we dan vullen, afsmeren, bekleden en versieren. Duur ongeveer 2u.
  Ik neem ál het materiaal, vullingen, uitstekers, fondant, onderbordjes en gereedschap mee. Én folie om de taartjes in te pakken.
 • Cupcakes vullen en versieren. De kinderen krijgen ieders een doosje met 6 cupcakes erin. Deze gaan we uithollen, vullen, afsmeren en daarna versieren met fondant decoraties én ik heb spuitzakken met crème/gras bij die de kids zelf mogen gebruiken en de cupcake opspuiten.
  Duur ongeveer 1,5u.
 • Een leuke vogelvoer krans maken. Een strokrans gaan we omwikkelen met mos en daarna versieren met mezenbollen, zakjes pinda’s, geregen pinda’s, vogeltjes en vlinders. Met een mooi lint eraan is het helemaal compleet! Duur 1,5-2u
 • Een bloemstukje steken op een leuke schaal met gezellige voorjaarsbollen (seizoensgebonden) erin en verse bloemetjes. Duur 1,5u
 • Seizoensgebonden: een paasstukje of een paas-krans maken met paastakken, veren, ei schilletjes, nestje etc
  Ook hierbij zorg ik altijd voor al het materiaal en de gereedschappen. Duur 1,5-2u
 • Zelf vogelhuisjes van hout in elkaar timmeren. Daarna beplakken we het huis met deco patch papier en gaan we het versieren. Alle materialen: hout, hamers, papier, lijm, decoratie etc zijn hierbij inbegrepen. Duur ongeveer 2u.
 • Piraten feestje. Dit feestje wordt bij mij thuis in de schuur gehouden. Er is natuurlijk tijd om de cadeautjes uit te pakken, de kids krijgen wat lekkers en er is voldoende te drinken. Daarna beginnen we met een échte piratenhoed te knutselen én de kids gaan zelf een ooglapje maken&versieren. Daarna kunnen ze als piraat geschminkt worden met littekens en stoppelbaarden. Óf er mag een glitter tatoeage gezet worden. Er wordt piraten bingo gespeeld en er is voor iedereen een leuk prijsje. HELP! De schatkist is KWIJT!! Er is een speurtocht door Werkendam uitgezet met schatkaart om hem te vinden….er als je de schatkist vindt: wacht jullie een lekkere verrassing! Als afsluiting krijgen alle kids een heus Piraten Diploma mee naar huis. Het Piraten Feest is voor kinderen vanaf 5/6 jaar. Duur: 2,5u-3u.

« van 2 »